1671684760490

Woorddienstbegeleider 

Wanneer de tijd stil staat bij afscheid

Het leven kent vele en unieke momenten. Natuurgetrouw aan het leven is de dood. Afscheid nemen van iemand die je lief is, dat is heel verdrietig. Geef me jullie verhaal, jullie belangrijke momenten, jullie leven samen en al luisterend zoek ik de essentie op voor de afscheidsceremonie.     

Voorafgaand aan de uitvaart zitten we om tafel en bereiden we de inhoudelijke uitvaart voor. Dit doe ik samen met de familie en naasten. Als woorddienstbegeleider ondersteun ik waar nodig, geef ik woorden aan wat onuitsprekelijk lijkt. Om de uitvaartceremonie goed te laten verlopen werk ik graag samen met de uitvaartondernemer.  

BABS

Huwelijk 

Graag vang ik jullie zonnestralen en jullie liefdes energie, om als BaBs of als ceremonieel spreker aan de slag te kunnen gaan. Met jullie eigen natuur als groene draad, waar je als bruidspaar stralend "JA" tegen elkaar zegt. 

Ik zal jullie speciale wensen, jullie verhaal, en jullie liefde, vertalen naar een mooie huwelijksceremonie.  

Ruim voorafgaand aan de huwelijksdatum gaan we in gesprek. Er moet het nodige gebeuren zoals de benoeming door de gemeente waarin jullie gaan trouwen en de beëdiging door de rechtbank. Het is belangrijk dit ruim (zeker een half jaar ) van te voren te doen zodat jullie dag kan groeien tot een inhoudelijk en feestelijk geheel.

Jullie verhaal is een verhaal van ontspruitende naar stromende liefde en de wens om voor altijd in deze stromende verbinding te blijven. Voor mij als BABS is het een eer om deze stromende liefde met mijn pen te beschrijven en op jullie huwelijksdag te verwoorden. 

 

Tarief Woorddienstbegeleider: 500 euro 

Tarief BABS: 500 euro 

DSC03185-300x200